Hrášková pomazánka
Výborná, ľahká, svieža pomazánka :-) Veľmi jednoduchá a rýchlo pripravená..
- 10m
- 4 porce
- jednoduché
- Bez tepelné úpravy
- Evropská
- Fitness recepty
- Lchf, low carb
- Párty
- Primal
- Svačiny a přesnídávky
- Vaříme ze základu
- Vegetariánské recepty
Suroviny pro 4 osoby
Čeho | Kolik |
---|---|
hrášek mražený | 200 g |
česnek stroužky | 1 kus |
sůl | 1 špetka |
máslo čerstvé | 50 g |
čerstvý krémový sýr | 100 g |
petrželka, petrželová nať | 1 lžíce |
Postup přípravy
-
200g mrazeného hrášku ponoríme asi na minútu do osolenej vriacej vody, scedíme a ponoríme do studenej vody. Hrášok scedíme a pridáme k nemu soľ, čerstvé mleté korenie, 1 malý prelisovaný strúčik cesnaku, 1 PL zmäknutého masla, Lučinu a petržlenovú vňať. Všetko premixujeme ponorným mixérom. Kto chce dohladka, kto nie, môže nechať kúsky hrášku.
-
Podávame na celozrnnej hrianke pokvapkané olivovým olejom a posypané posekanou petržlenovou vňaťou.
Makronutrienty
Čeho | na 100 g | na 1 porci |
---|
Alergeny
- 1. Obiloviny obsahující lepek
- 7. Mléko a výrobky z něj
- 9. Celer a výrobky z něj
Přesné informace najdete ve složení konkrétních produktů