Hovězí polévka s játrovými knedlíčky
Báječná lowcarb zavářka do kvalitního vývaru od Věry Husákové, děkujeme!
- 15m
- 4 porce
- středně obtížné
- Historické
- Lchf, low carb
- Mixér
- Paleo
- Polévky
- Primal
- Recepty po babičce
- Vaření
- Vaříme ze základu
- Whole30
Suroviny pro 4 osoby
Čeho | Kolik |
---|---|
játra vepřová | 200 g |
česnek stroužky | 1 kus |
vajíčka | 1 kus |
majoránka sušená drhnutá | 1 špetka |
petrželka, petrželová nať | 1 lžička |
sůl | 2 špetky |
pepř černý mletý | 1 špetka |
mouka z lupiny bílé, vlčího bobu | 20 g |
Postup přípravy
-
Játra si nameleme/naškrábeme, přidáme ostatní suroviny a vytvarujeme si knedlíčky. Zavaříme do polévky.
Makronutrienty
Čeho | na 100 g | na 1 porci |
---|
Alergeny
- 1. Obiloviny obsahující lepek
- 3. Vejce a výrobky z nich
- 6. Sójové boby (sója) a výrobky z nich
- 7. Mléko a výrobky z něj
- 9. Celer a výrobky z něj
- 10. Hořčice a výrobky z ní
- 11. Sezamová semena (sezam) a výrobky z nich
- 13. Vlčí bob (lupina) a výrobky z něj
Přesné informace najdete ve složení konkrétních produktů