Hovězí polévka s játrovými knedlíčky

Oli

Báječná lowcarb zavářka do kvalitního vývaru od Věry Husákové, děkujeme!

Hovězí polévka s játrovými knedlíčky

Suroviny pro 4 osoby

Čeho Kolik
játra vepřová 200 g
česnek stroužky 1 kus
vajíčka 1 kus
majoránka sušená drhnutá 1 špetka
petrželka, petrželová nať 1 lžička
sůl 2 špetky
pepř černý mletý 1 špetka
mouka z lupiny bílé, vlčího bobu 20 g

Postup přípravy

  1. Játra si nameleme/naškrábeme, přidáme ostatní suroviny a vytvarujeme si knedlíčky. Zavaříme do polévky.

Makronutrienty

Čeho na 100 g na 1 porci

Alergeny

Přesné informace najdete ve složení konkrétních produktů