Báječná lowcarb zavářka do kvalitního vývaru od Věry Husákové, děkujeme!
- 15m
- 4 porce
- středně obtížné
Potřebné suroviny
Knedlíčky | |
---|---|
200 g |
200 g |
1 kus |
1 kus |
1 kus |
1 kus |
1 špetka |
1 špetka |
1 lžička |
1 lžička |
2 špetky |
2 špetky |
1 špetka |
1 špetka |
mouka z lupiny bílé, vlčího bobu 20 g |
20 g |
Postup přípravy
-
Játra si nameleme/naškrábeme, přidáme ostatní suroviny a vytvarujeme si knedlíčky. Zavaříme do polévky.
Makronutrienty
16%
65%
Čeho | na 100 g | na 1 porci |
---|---|---|
Energetická hodnota | 643 kJ | 453 kJ |
Kalorická hodnota | 154 kcal | 108 kcal |
Sacharidy
z toho cukry |
5,06 g
0,088 g |
3,56 g
0,062 g |
Sacharidové výměnné jednotky (10 g) | 0,506 SVJ | 0,356 SVJ |
Tuky
z toho nasycené mastné kyseliny |
5,9 g
1,82 g |
4,15 g
1,28 g |
Bílkoviny | 20,2 g | 14,2 g |
Sůl | 0,983 g | 0,692 g |
Alergeny
- 1. Obiloviny obsahující lepek
- 3. Vejce a výrobky z nich
- 6. Sójové boby (sója) a výrobky z nich
- 7. Mléko a výrobky z něj
- 9. Celer a výrobky z něj
- 10. Hořčice a výrobky z ní
- 11. Sezamová semena (sezam) a výrobky z nich
- 13. Vlčí bob (lupina) a výrobky z něj
Přesné informace najdete ve složení konkrétních produktů