Hovězí maso na divoko s houbami a smetanovým knedlíkem

Hovězí maso na divoko s houbami a smetanovým knedlíkem

Klasické jído zdravěji - lowcarb.

Děkujeme Iris Starnska Roger Ruiz za recept :)

Postup přípravy

  1. Na sadle orestujeme cibuli do zlatohneda. Vlozime nakrajene maso a nechame ho zatahnout ze vsech stran. Pridame vsechno koreni, mlete papriky, kratce zarestujeme a podlijeme vodou. Pote vlozime zeleninu a dusime do temer mekkeho masa.

  2. Maso vyjmeme a stavu se zeleninou propasirujeme. Maso a omacku vratime zpet do hrnce, pridame namocene houby a dusime do zmeknuti masa. Dochutime soli, oreganem nebo majorankou.

  3. Knedlík: Vse smichat v hrnecku a dat na 4 minuty do mikrovlnky.

Líbil se vám recept? Sdílejte

Tiskněte