- 8h
- 6 porcí
- středně obtížné
Potřebné suroviny
Maso | |
---|---|
1 kg |
1 kg |
1 kus |
1 kus |
1 kus |
1 kus |
1 kus |
1 kus |
200 g |
200 g |
100 ml |
100 ml |
1 lžíce |
1 lžíce |
4 lžíce |
4 lžíce |
100 g |
100 g |
400 g |
400 g |
200 ml |
200 ml |
1 lžíce |
1 lžíce |
1 lžička |
1 lžička |
5 kuliček |
5 kuliček |
3 kusy |
3 kusy |
Postup přípravy
-
Hovězí kýtu nakrájíme na nudličky a vložíme do pomalého hrnce.
Přidáme sůl, pepř, bobkový list, kečup, hořčici, hrášek, víno, žampiony i s nálevem, na drobnou nakrájenou cibuli, rajče, okurky, na kolečka nakrájenou mrkev.
-
Pomalíme 7 hodin na LOW.
V mléce rozmícháme 1 lžíci mouky, přilijeme do pomalého hrnce, promícháme necháme pomalit ještě hodinu.
Makronutrienty
27%
54%
Čeho | na 100 g | na 1 porci |
---|---|---|
Energetická hodnota | 407 kJ | 1 602 kJ |
Kalorická hodnota | 97,4 kcal | 383 kcal |
Sacharidy
z toho cukry |
5,08 g
2,36 g |
20 g
9,29 g |
Sacharidové výměnné jednotky (10 g) | 0,508 SVJ | 2 SVJ |
Tuky
z toho nasycené mastné kyseliny |
3,56 g
1,48 g |
14 g
5,81 g |
Bílkoviny | 10,2 g | 40,2 g |
Sůl | 0,655 g | 2,58 g |
Alergeny
- 1. Obiloviny obsahující lepek
- 3. Vejce a výrobky z nich
- 6. Sójové boby (sója) a výrobky z nich
- 7. Mléko a výrobky z něj
- 9. Celer a výrobky z něj
- 10. Hořčice a výrobky z ní
- 11. Sezamová semena (sezam) a výrobky z nich
- 12. Oxid siřičitý a siřičitany (ve vyšších koncentracích)
Přesné informace najdete ve složení konkrétních produktů