Hovězí koule s cuketou a celerem - LC

Šťavnaté nízkosacharidové koule, přidáme čerstvou zeleninu nebo salát a pochutnáme si velice! Děkujeme Janě Kvasnicové za krásný recept :)

Hovězí koule s cuketou a celerem - LC

Suroviny pro 4 osoby

Čeho Kolik
hovězí mleté maso 500 g
cuketa 1 kus
celer 1 kus
mozzarella 1 kus
cibule červená 1 kus
česnek medvědí listy 1 g
česnek stroužky 4 kusy
smetana na vaření 100 ml
sůl 1 lžička
pepř černý mletý 2 špetky

Postup přípravy

  1. Cuketu nahrubo a celer najemno nastrouhat, nechat vypotit a zbavit tekutiny. Najemno nakrájet cibuli, nahrubo mozzarellu a vše i s vypocenou zeleninou smíchat. Ze směsi jsem vytvarovala 8 koulí. Pekla jsem na 180 asi 12-15 minut,nemám ráda moc propečené.

  2. Jako přílohu jsem si udělala guacamole..a přidala do něj nasekaný čerstvý špenát a fetu.

Makronutrienty

Čeho na 100 g na 1 porci

Alergeny

Přesné informace najdete ve složení konkrétních produktů