Hovězí hamburger s restovanou kapustou na másle a olivovém oleji

Jídelní plán

Rychlý low carb oběd. Hotovo je za pět minut:)

Hovězí hamburger s restovanou kapustou na másle a olivovém oleji

Suroviny pro 1 osobu

Čeho Kolik
hovězí mletý polotovar, hamburger 220 g
kapusta hlávková 200 g
česnek 2 stroužky
pepř černý mletý 1 špetka
olivový olej 1 lžička
máslo čerstvé 1 oříšek
sůl 1 špetka

Postup přípravy

  1. Kapustu nakrájíme na hrubší kusy. Česnek nasekáme najemno nebo proženeme lisem na česnek. Na nepřilnavé pánvi opečeme na oleji hamburger. Odložíme na talíř. Do zbývajícího výpeku přidáme oříšek másla, rychle na něm zarestujeme česnek. Poté vhodíme nahrubo nakrájenou kapustu, dobře promícháme. Opékáme, dokud se kapusta dobře neprohřeje, ale měla by zůstat pěkně křupavá. Dochucujeme solí, pepřem, případně i jiným kořením podle vaší chuti.

Makronutrienty

Čeho na 100 g na 1 porci

Alergeny

Přesné informace najdete ve složení konkrétních produktů