Houbový guláš

Broccolicious

Účastní se soutěže: Osvědčené kuchařské trumfy

Houbový guláš

Při klasickém masovém guláši se u plotny zaseknete na pár hodin, ale na tenhle houbový Vám bude stačit jen jedna. Čím více druhů hub do něj dáte, tím bude guláš lepší.

Postup přípravy

  1. Na oleji si zpěníme na jemno pokrájenou cibuli. Až zezlátne, přisypeme sladkou papriku, pálivou papriku, římský kmín a koriandr.

  2. Následně přisypeme očištěné a nakrájené houby, promícháme je v koření a poprášíme moukou. Zalijeme zeleninovým vývarem, osolíme, opepříme, přidáme majoránku a vaříme asi hodinu na mírném plameni.

  3. K hotovému guláši přikusujeme chlebík.

Líbil se vám recept? Sdílejte

Tiskněte