Houbové placky z psyllia a ementálu - LC

Rychlý nízkosacharidový oběd z pár surovin...žampiony klidně v sezóně nahraď čerstvými lesními houbami:) Recept od Terezky Kalašové, děkujeme:)

Houbové placky z psyllia a ementálu - LC

Suroviny pro 4 osoby

Čeho Kolik
psylium 30 g
vajíčka 1 kus
sýr ementálský strouhaný 60 g
voda 100 ml
oregano, dobromysl sušená 1 špetka
sůl 1 lžíce
žampiony čerstvé 100 g
vajíčka 1 kus
kmín drcený 1 g
sýr ementálský strouhaný 1 lžíce

Postup přípravy

  1. Vše smíchejte, vytvarujte kuličky ( roztečou se na placku )????, potřete vajíčkem , posypejte kmínem a sýrem a pečte na 180 stupňů 45 minut, nechte vychladnout v troubě ať se více vysuší, jen kontrolujte, zda z nich nemáte kominíky.

Makronutrienty

Čeho na 100 g na 1 porci

Alergeny

Přesné informace najdete ve složení konkrétních produktů