Holandský řízek - LC

Klasika nízkosacharidově, doplněno rajčatovým salátem - pochutnali jsme si moc. Děkujeme za recept Lence Matoušové :)

Holandský řízek - LC

Suroviny pro 4 osoby

Čeho Kolik
vepřové maso mleté 500 g
sýr eidam 45%, strouhaný 130 g
sýr s modrou plísní, niva 140 g
vajíčka 1 kus
mléko plnotučné 4 lžíce
bylinky čerstvé směs 1 hrst
sůl 1 lžička
vajíčka 1 kus
mandlová mouka 1 lžíce
len, lněné semínko mleté 4 lžičky
sádlo 4 lžíce

Postup přípravy

  1. Vše krom věcí na obalování smícháme dohromady a vytvoříme karbanátky. Potom obalíme ve vajíčku a směsi mandlové mouky s lněným semínky. Smažíme pomalu dozlatova na sádle.

Makronutrienty

Čeho na 100 g na 1 porci

Alergeny

Přesné informace najdete ve složení konkrétních produktů