- 3h
- 4 porce
- jednoduché
Potřebné suroviny
Maso | |
---|---|
750 g |
750 g |
100 g |
100 g |
100 g |
100 g |
1 lžička |
1 lžička |
1 lžička |
1 lžička |
1 kus |
1 kus |
Postup přípravy
-
Smíchala jsem třičtvrtě kg mletého bůčku,strouhaný eidam,nivu,trošku soli,sladké papriky a jednu 30 procentní šlehačku. Přes noc do lednice.
-
Pak uděláme jakoby oválné karbenátky a vyskládáme do PH. Já neobaluji v trojobalu. Po 2.5 h jsem je vyndala,vylila tuk-z bůčku je ho požehnaně, vrátila dodělat bez poklice. Jsou výborný,krásně šťavnatý....
Makronutrienty
2%
29%
Čeho | na 100 g | na 1 porci |
---|---|---|
Energetická hodnota | 1 392 kJ | 4 028 kJ |
Kalorická hodnota | 333 kcal | 963 kcal |
Sacharidy
z toho cukry |
0,955 g
0,592 g |
2,76 g
1,71 g |
Sacharidové výměnné jednotky (10 g) | 0,096 SVJ | 0,276 SVJ |
Tuky
z toho nasycené mastné kyseliny |
31,2 g
11,8 g |
90,2 g
34,1 g |
Bílkoviny | 13,2 g | 38,1 g |
Sůl | 1,21 g | 3,51 g |
Alergeny
- 1. Obiloviny obsahující lepek
- 3. Vejce a výrobky z nich
- 6. Sójové boby (sója) a výrobky z nich
- 7. Mléko a výrobky z něj
- 9. Celer a výrobky z něj
- 10. Hořčice a výrobky z ní
- 11. Sezamová semena (sezam) a výrobky z nich
Přesné informace najdete ve složení konkrétních produktů