HERMELÍN V ŠUNKOVÉM KABÁTKU

Jídelní plán

Dneska dojídáme "zbytky". Nebojte se, ani ty u nás sice nevypadají jako "pomyje" pro prasátka, ale fotit je nebudu. Radši vám sem "šoupnu" něco dobrého "na zajídku" k pivečku nebo k vínečku... nebo třeba jen tak "na mlsotu"...

HERMELÍN V ŠUNKOVÉM KABÁTKU

Suroviny pro 6 osob

Čeho Kolik
hermelín, sýr s bílou plísní na povrchu 1 kus
šunka vepřová 120 g
olivový olej 30 ml

Postup přípravy

  1. 1 Hermelín nebo jemu podobný sýr (píšu sice jeden, ale to byste byli sami proti sobě a hostům k smíchu), 6 plátků kvalitní vepřové šunky, olej na smažení. Hermelín nakrájíme na šestiny, každý kousek zvlášť zabalíme pečlivě do plátku šunky, zajistíme párátkem a smažíme zvolna na oleji. Hotové necháme okapat na papírové utěrce. Podáváme třeba na listovém salátu.

Makronutrienty

Čeho na 100 g na 1 porci

Alergeny

Přesné informace najdete ve složení konkrétních produktů