- 10m
- 1 porce
- jednoduché
Potřebné suroviny
3 kusy |
3 kusy |
40 g |
40 g |
1 špetka |
1 špetka |
1 špetka |
1 špetka |
1 lžička |
1 lžička |
Postup přípravy
-
Na nepřilnavé pánvi na olivovém oleji lehce opečeme chorizzo. Rozklepneme vejce. Osolíme, opepříme. Jakmile je omeleta hotová, podáváme.
Makronutrienty
3%
44%
Čeho | na 100 g | na 1 porci |
---|---|---|
Energetická hodnota | 919 kJ | 1 935 kJ |
Kalorická hodnota | 220 kcal | 462 kcal |
Sacharidy
z toho cukry |
0,953 g
0,29 g |
2,01 g
0,611 g |
Sacharidové výměnné jednotky (10 g) | 0,095 SVJ | 0,201 SVJ |
Tuky
z toho nasycené mastné kyseliny |
17,1 g
5,54 g |
36 g
11,7 g |
Bílkoviny | 14,4 g | 30,4 g |
Sůl | 1,52 g | 3,2 g |
Alergeny
- 1. Obiloviny obsahující lepek
- 3. Vejce a výrobky z nich
- 6. Sójové boby (sója) a výrobky z nich
- 7. Mléko a výrobky z něj
- 9. Celer a výrobky z něj
- 10. Hořčice a výrobky z ní
- 11. Sezamová semena (sezam) a výrobky z nich
Přesné informace najdete ve složení konkrétních produktů