Hamburger s cibulovým "chutney" a coleslaw

Lenny73

Hamburger s cibulovým "chutney" a coleslaw

Byla neděle, byl čas si s jídlem pohrát - s přípravou i konzumací.

Další recepty poctivě od základu připravené:

https://www.instagram.com/p/Cb5Cznej9pu/...

Postup přípravy

  1. Maso osolíme, opepříme a vytvoříme burgry, které opečeme dozlatova, stejně tak i slaninu. Na vrch burgerů dáme rozpéct sýr.

  2. Vše smícháme a dáme na tři minuty do mikrovlnné trouby.

  3. Cibuli (na půlkolečka) restujeme doměkka na másle, poté zalijeme vínem a necháme vyvařit alkohol. Osolíme, opepříme a dáme chilli. Po odstavení z plotýnky osladíme sirupem.

  4. Mrkev a zelí si nakrouháme na jemno a promícháme s nakrájenou cibulkou. Osolíme, opepříme a přidáme majonézu, pořádně zamícháme a dáme odležet do lednice.

  5. Dokončení

    Housku si podélně rozřízneme a na spodní část dáme coleslaw -> polníček -> burger se sýrem -> chutney -> slanina -> houska.

Líbil se vám recept? Sdílejte

Tiskněte