Halloweenské prstíky - LC

Aneta Schneiderová

Účastní se soutěže: Jíme dobře

Halloweenské prstíky - LC

inspirace na nízkosacharidové (lowcarb) halloweennské občerstvení, svačinku...mandle, skořice...více receptů také na https://www.instagram.com/anetschneiderova/

Postup přípravy

  1. Vše smícháte a necháte v lednici odpočinout. Poté v ruce rolujete váleček a dáváte na plech. Jen vytvarujete prst, naříznete “kloub” a připravíte nehet jen promáčknutím lžičkou. Pečete na 170 stupňů cca 10 minut.

  2. Necháte vychladnout a marmeládou uděláte krev na konci prstu a na nehtu a přilepíte plátek mandle. Doufám, že vás to bude bavit stejně jako mě a nezapomeňte mě označit :)

Líbil se vám recept? Sdílejte

Tiskněte