Halloumi na ghí s fazolkami a cudlema - LC

Oli

Je to rychlý, zdravý a nečekaně dobrý nízkosacharidový (low carb) oběd...

Halloumi na ghí s fazolkami a cudlema - LC

Suroviny pro 2 osoby

Čeho Kolik
cuketa 1 kus
zelené fazolové lusky mražené 300 g
sůl 1 špetka
máslo přepuštěné, ghí 2 lžíce
halloumi, sýr na grilování 225 g
máslo přepuštěné, ghí 1 lžíce
zakysaná smetana 2 lžíce
majonéza 1 lžíce
pažitka nať čerstvá 1 hrst

Postup přípravy

  1. Uvaříme si na skus fazolové lusky (já měla čerstvé).

  2. Na ghí si osmahneme nudličky z cukety (cudle), lehce osolíme, dáme stranou. Na stejné pánvičce si osmahneme lusky, přidáme na talíře k cudlím.

  3. Nakonec si na ghí osmahneme sýr Halloumi nakrájený na plátky a přidáme na talíř. Ozdobíme čerstvou zeleninou a domácím dipem.

Makronutrienty

Čeho na 100 g na 1 porci

Alergeny

Přesné informace najdete ve složení konkrétních produktů