Halloumi na ghí s fazolkami a cudlema - LC
Je to rychlý, zdravý a nečekaně dobrý nízkosacharidový (low carb) oběd...
- 20m
- 2 porce
- středně obtížné
- Lchf, low carb
- Obědy a večeře
- Orestování
- Primal
- Vaření
- Vaříme ze základu
- Vegetariánské recepty
- Záchranářské recepty
Suroviny pro 2 osoby
Čeho | Kolik |
---|---|
cuketa | 1 kus |
zelené fazolové lusky mražené | 300 g |
sůl | 1 špetka |
máslo přepuštěné, ghí | 2 lžíce |
halloumi, sýr na grilování | 225 g |
máslo přepuštěné, ghí | 1 lžíce |
zakysaná smetana | 2 lžíce |
majonéza | 1 lžíce |
pažitka nať čerstvá | 1 hrst |
Postup přípravy
-
Uvaříme si na skus fazolové lusky (já měla čerstvé).
-
Na ghí si osmahneme nudličky z cukety (cudle), lehce osolíme, dáme stranou. Na stejné pánvičce si osmahneme lusky, přidáme na talíře k cudlím.
-
Nakonec si na ghí osmahneme sýr Halloumi nakrájený na plátky a přidáme na talíř. Ozdobíme čerstvou zeleninou a domácím dipem.
Makronutrienty
Čeho | na 100 g | na 1 porci |
---|
Alergeny
- 1. Obiloviny obsahující lepek
- 3. Vejce a výrobky z nich
- 7. Mléko a výrobky z něj
- 10. Hořčice a výrobky z ní
Přesné informace najdete ve složení konkrétních produktů