Gulášová polévka LC

Alča

Moje verze gulášové polévky v LC verzi.

Gulášová polévka LC

Suroviny pro 4 osoby

Čeho Kolik
hovězí mleté maso 500 g
cibule 2 kusy
cuketa 1 kus
kedlubna 1 kus
celer řapíkatý 1 stonek
mrkev 1 kus
paprika sladká mletá 2 lžíce
paprika čili pálivá 1 lžička
sůl 1 lžíce
vepřové sádlo 1 lžíce
voda 1 litr
cibulka jarní, sečka 1 svazek

Postup přípravy

  1. Mleté maso a cibuli jsem orestovala na sádle, přidala jsem sůl, sladkou i pálivou papriku (já jsem použila mraženou papričku habanero). V této fázi jsem vše vložila do pomalého hrnce, ale pokud ho nemáte, poslouží i běžný hrnec. Podlila jsem vodou a postupně jsem přidala ostatní nakrájenou zeleninu. Jen cuketu jsem oloupala a ponechala vcelku. V pomalém hrnci jsem vařila cca 6 hodin na nejnižší stupeň, na běžném sporáku stačí hodina. Potom jsem vyndala cuketu i s částí tekutiny jsem ji rozmixovala dohladka a vrátila zpět. Na talíři jsem polévku ozdobila nakrájenou jarní cibulkou. Dobrou chuť

Makronutrienty

Čeho na 100 g na 1 porci

Alergeny

Přesné informace najdete ve složení konkrétních produktů