Gulášová polévka LC

Alča

Gulášová polévka LC

Moje verze gulášové polévky v LC verzi.

Postup přípravy

  1. Mleté maso a cibuli jsem orestovala na sádle, přidala jsem sůl, sladkou i pálivou papriku (já jsem použila mraženou papričku habanero). V této fázi jsem vše vložila do pomalého hrnce, ale pokud ho nemáte, poslouží i běžný hrnec. Podlila jsem vodou a postupně jsem přidala ostatní nakrájenou zeleninu. Jen cuketu jsem oloupala a ponechala vcelku. V pomalém hrnci jsem vařila cca 6 hodin na nejnižší stupeň, na běžném sporáku stačí hodina. Potom jsem vyndala cuketu i s částí tekutiny jsem ji rozmixovala dohladka a vrátila zpět. Na talíři jsem polévku ozdobila nakrájenou jarní cibulkou. Dobrou chuť

Líbil se vám recept? Sdílejte

Tiskněte