Gulášová polévka

Gulášová polévka

Gulášová polévka s vepřovým masem bez zahuštění a fazolemi místo brambor. Koření jsem dávala od oka a pokusila se množství pro tento recept odhadnout, tak to berte trochu s rezervou.

Postup přípravy

  1. 1. Cibulku nakrájejte na drobno a osmahněte aby chytila výraznou zlatohnědou barvu.

    2. Maso nakrájejte na kostičky. Hotovou cibuli vyndejte z hrnce a rychle osmahněte maso, aby chytilo barvu, ale nepustilo vodu.

    3. Vraťte cibuli do hrnce, přidejte koření a zalijte vodou, sby byl obsah hrnce těsně potopený. Duste na mírném plameni, dokud maso nezměkne.

    4. Přidejte papriku nakrájenou na kostičky, nechte lehce změknout, poté přidejte velké bílé fazole. Dolijte vodou na požadovanou konzistenci a dochuťte dle potřeby.

Líbil se vám recept? Sdílejte

Tiskněte