Guláš s hlívy

Dáša

Guláš s hlívy

Suroviny pro 3 osoby

Čeho Kolik
rýžový olej 2 lžíce
cibule 1 kus
hlíva ústřičná, čerstvá 300 g
paprika sladká mletá 2 lžíce
hladká mouka pšeničná 1 lžíce
sůl 0,5 lžičky
pepř bílý mletý 1 špetka
rajský protlak 1 lžíce

Postup přípravy

  1. Cibulku nakrájejte nadrobno a osmahněte na oleji do zlatova. Přidejte na větší kousky nakrájenou hlívu a orestujte. Přidejte sladkou papriku, mouku, rychle osmahněte a zalijte asi 6 dl vody. Přidejte protlak, sůl, pepř a provařte mírným varem asi 20 min, do změknutí hlívy.

Makronutrienty

Čeho na 100 g na 1 porci

Alergeny

Přesné informace najdete ve složení konkrétních produktů