GRILOVANÁ MARINOVANÁ KRKOVIČKA A TEPLÝ FAZOLKOVÝ SALÁT

Danula

Účastní se soutěže: Osvědčené kuchařské trumfy

GRILOVANÁ MARINOVANÁ KRKOVIČKA A TEPLÝ FAZOLKOVÝ SALÁT

Tak dneska to byla taková úžasná spolupráce... Můj mužský na zahradě u grilu, já v kuchyni u sporáku a prcek jako rychlá infospojka pro pobavení sousedů..."taťko chvátej, mamka už bude".

Postup přípravy

  1. Na oleji orestujeme slaninu, přidáme cibuli, opět zarestujeme, pak vsypeme fazolky, přilijeme víno, malinko podlijeme vodou, a dusíme do poloměkka. Poté přidáme ocet, cukr, sušený česnek, pepř a sůl (opatrně, do salátu budeme přidávat ještě slaný balkán), promícháme a necháme chvilku odpařit agresívní octový odér. Podáváme teplé, posypané balkánským sýrem.

Líbil se vám recept? Sdílejte

Tiskněte