FOFR FILÉ

FOFR FILÉ

Rychlé lowcarb jídlo, když netíháme .

Děkujeme Kateřině Tiché za tip :)

Postup přípravy

  1. Na ghí hodíme pokrájené filé, osolíme, okořeníme a necháme zatáhnout; přihodíme mrkev a cibuli - krapet orestujeme, vhodíme kostku sýra - necháme rozpustit (trochu tomu pomůžeme vařechou - když do něj budete ďoubat a matlat s tím, rozpustí se rychleji); vařím na elektrice, takže v této fázi vypínám a nechám na rozpálené plotýnce doprohřát. (v případě potřeby malinko dosolit)

  2. Na talíři posypat bylinkou a dobrou chuť. od rozměklého filé cca 15 minut (a to jsem vše loupala, krájela a strouhala během...)

    Pokud počítáte cukry přísně, lze určitě mrkev nahradit celerem, sladkou cibuli pórkem etc. - příště obměním a jsem zvědavá.

Líbil se vám recept? Sdílejte

Tiskněte