FOCACCIA

MIMA

Italská klasika u nás doma...

FOCACCIA

Suroviny pro 4 osoby

Čeho Kolik
hladká mouka pšeničná 500 g
voda vlažná 300 ml
droždí kostka 0,5 kusu
olivový olej 4 lžíce
sůl 2 lžičky

Postup přípravy

  1. Vymiesim cesto,nechám 1hodinku vykysnuť.

  2. Cesto si rozdelim na časti,alebo nechám v celku.Tvarujem priamo na plechu,cesto polejem olivovým olejom a rukami ho jemne povtláčam do cesta,pridám podľa chuti rajčiny, olivy, salámu, slaninku ,cesnak či bryndzu. Posypem tymianom. Pečiem pri 250/25minút.

Makronutrienty

Čeho na 100 g na 1 porci

Alergeny

Přesné informace najdete ve složení konkrétních produktů