FOCACCIA
Italská klasika u nás doma...
- 1h:30m
- 4 porce
- středně obtížné
Suroviny pro 4 osoby
Čeho | Kolik |
---|---|
hladká mouka pšeničná | 500 g |
voda vlažná | 300 ml |
droždí kostka | 0,5 kusu |
olivový olej | 4 lžíce |
sůl | 2 lžičky |
Postup přípravy
-
Vymiesim cesto,nechám 1hodinku vykysnuť.
-
Cesto si rozdelim na časti,alebo nechám v celku.Tvarujem priamo na plechu,cesto polejem olivovým olejom a rukami ho jemne povtláčam do cesta,pridám podľa chuti rajčiny, olivy, salámu, slaninku ,cesnak či bryndzu. Posypem tymianom. Pečiem pri 250/25minút.
Makronutrienty
Čeho | na 100 g | na 1 porci |
---|
Alergeny
- 1. Obiloviny obsahující lepek
Přesné informace najdete ve složení konkrétních produktů