Filety z Tilápie nilské a mrkvovo-zelný salát

Lenny73

Jednoduché a zdravé lowcarb jídlo : @hrisny_lowcarb https://www.instagram.com/hrisny_lowcarb...

Filety z Tilápie nilské a mrkvovo-zelný salát

Suroviny pro 1 osobu

Čeho Kolik
Okoun nilský filet 200 g
tymián čerstvý 2 snítky
máslo přepuštěné, ghí 1 lžička
sůl 0,5 lžičky
pepř černý mletý 2 špetky
rané bílé zelí 200 g
mrkev 1 kus
majonéza 1 lžíce
bílý jogurt 1 lžíce
citronová šťáva, čerstvá 0,5 lžičky
sůl 0,2 lžičky
pepř černý mletý 1 špetka

Postup přípravy

  1. Rybu nakořeníme a opečeme z obou stran dozlatova na másle.

  2. Zelí a mrkev nastrouháme najemno a přimícháme zbytek ingrediencí.

Makronutrienty

Čeho na 100 g na 1 porci

Alergeny

Přesné informace najdete ve složení konkrétních produktů