Filety z Tilápie nilské a mrkvovo-zelný salát
Jednoduché a zdravé lowcarb jídlo : @hrisny_lowcarb https://www.instagram.com/hrisny_lowcarb...
- 10m
- 1 porce
- středně obtížné
Suroviny pro 1 osobu
Čeho | Kolik |
---|---|
Okoun nilský filet | 200 g |
tymián čerstvý | 2 snítky |
máslo přepuštěné, ghí | 1 lžička |
sůl | 0,5 lžičky |
pepř černý mletý | 2 špetky |
rané bílé zelí | 200 g |
mrkev | 1 kus |
majonéza | 1 lžíce |
bílý jogurt | 1 lžíce |
citronová šťáva, čerstvá | 0,5 lžičky |
sůl | 0,2 lžičky |
pepř černý mletý | 1 špetka |
Postup přípravy
-
Rybu nakořeníme a opečeme z obou stran dozlatova na másle.
-
Zelí a mrkev nastrouháme najemno a přimícháme zbytek ingrediencí.
Makronutrienty
Čeho | na 100 g | na 1 porci |
---|
Alergeny
- 1. Obiloviny obsahující lepek
- 3. Vejce a výrobky z nich
- 4. Ryby a výrobky z nich
- 6. Sójové boby (sója) a výrobky z nich
- 7. Mléko a výrobky z něj
- 9. Celer a výrobky z něj
- 10. Hořčice a výrobky z ní
- 11. Sezamová semena (sezam) a výrobky z nich
- 12. Oxid siřičitý a siřičitany (ve vyšších koncentracích)
Přesné informace najdete ve složení konkrétních produktů