Zdravě a luxusně - lowcarb jídlo :)
Krásný víkend Všem 😉🍀❤️⬇️⬇️⬇️
@hrisny_lowcarb
https://www.instagram.com/hrisny_lowcarb...
- 30m
- 2 porce
- středně obtížné
Potřebné suroviny
Filety | |
---|---|
400 g |
400 g |
1 lžíce |
1 lžíce |
1 lžička |
1 lžička |
0,5 lžičky |
0,5 lžičky |
2 špetky |
2 špetky |
Omáčka | |
1 hrst |
1 hrst |
50 ml |
50 ml |
1 špetka |
1 špetka |
1 špetka |
1 špetka |
Hranolky | |
1 kus |
1 kus |
0,2 lžičky |
0,2 lžičky |
0,2 lžičky |
0,2 lžičky |
1 špetka |
1 špetka |
0,5 lžičky |
0,5 lžičky |
1 špetka |
1 špetka |
1 špetka |
1 špetka |
Postup přípravy
-
Filety zkontrolujeme a vyčistíme od případných kostí, okořeníme a zprudka opečeme na másle dozlatova.
-
Do pánve kde jsme opékali rybu nasypeme bazalku, lehce podusíme, zalijeme smetanou, dochutíme a provaříme do požadované hustoty.
-
Kedlubnu nakrájíme, okořeníme, pokapeme olejem a promícháme. Rozprostřeme na plech vyložený pečícím papírem a pečeme na 180 stupňů doměkka.
Makronutrienty
8%
67%
Čeho | na 100 g | na 1 porci |
---|---|---|
Energetická hodnota | 455 kJ | 347 kJ |
Kalorická hodnota | 109 kcal | 83 kcal |
Sacharidy
z toho cukry |
1,7 g
0,606 g |
1,3 g
0,462 g |
Sacharidové výměnné jednotky (10 g) | 0,17 SVJ | 0,13 SVJ |
Tuky
z toho nasycené mastné kyseliny |
5,21 g
2,62 g |
3,98 g
2 g |
Bílkoviny | 14,1 g | 10,8 g |
Sůl | 1,27 g | 0,967 g |
Alergeny
- 1. Obiloviny obsahující lepek
- 3. Vejce a výrobky z nich
- 4. Ryby a výrobky z nich
- 6. Sójové boby (sója) a výrobky z nich
- 7. Mléko a výrobky z něj
- 9. Celer a výrobky z něj
- 10. Hořčice a výrobky z ní
- 11. Sezamová semena (sezam) a výrobky z nich
Přesné informace najdete ve složení konkrétních produktů