FERRERO ROCHER ROLÁDA

Krásný lowcarb dezert od Elišky Černé, děkujeme :) Další receptíky najdete na ⤵️ https://www.instagram.com/momfit.diary/

FERRERO ROCHER ROLÁDA

Suroviny pro 10 osob

Čeho Kolik
vejce slepičí velké, l 3 kusy
mouka lískooříšková 40 g
sůl 1 špetka
mascarpone 200 g
ořechy lískové, pražené, sekané 50 g
čokoláda hořká, 90% 50 g
čokoláda hořká, 80 - 90% 100 g
máslo čerstvé 1 lžíce
ořechy lískové, pražené, sekané 30 g

Postup přípravy

  1. Z bílků se špetkou soli vyšleháme tuhý sníh. Žloutky smícháme s ořechovou moukou a pak jemně vmícháme k bílkům. Těsto vylijeme na plech (24x24cm) a pečeme na 160°C cca 8 minutek.

  2. Na krém si rozehřejeme čokoládu a po částech vmícháme mascarpone smíchané s ořechy a potřeme těsto. Roládu smotáme a dáme ztuhnout do ledničky. Polijeme čokoládou a posypeme nadrecenými lískáči a znovu polijeme čokoládou.

Makronutrienty

Čeho na 100 g na 1 porci

Alergeny

Přesné informace najdete ve složení konkrétních produktů