Fazolové lusky s mrkví a uzeným tofu

Dáša

Fazolové lusky s mrkví a uzeným tofu

Suroviny pro 4 osoby

Čeho Kolik
čočka černá, beluga 140 g
sůl 1 špetka
olivový olej 1 lžička
máslo přepuštěné, ghí 1 lžíce
cibulka jarní, sečka 5 kusů
tofu uzené 180 g
mrkev 300 g
zelené fazolové lusky mražené 300 g
sůl 1 špetka
pepř černý 1 špetka
rajský protlak 2 lžíce

Postup přípravy

  1. Belugu uvařte podle návodu, osolte a promíchejte s troškou olivového oleje. Mrkev nakrájejte na kolečka a společně s lusky uvařte na páře na skus. Na pánvi rozehřejte hgí a orestujte nadrobno nakrájenou cibulku. Tofu nakrájejte na kostičky a přidejte k cibulce. Restujte do zlatova. Přidejte zeleninu, protlak a koření. Můžete přidat vaše oblíbené bylinky. Promíchejte a máte hotovo.

Makronutrienty

Čeho na 100 g na 1 porci

Alergeny

Přesné informace najdete ve složení konkrétních produktů