FAZOLOVÁ PÁNEV

Danula

Účastní se soutěže: Osvědčené kuchařské trumfy

FAZOLOVÁ PÁNEV

Prostě super nadýmací večeře...

Postup přípravy

  1. 1 sáček velkých bílých fazolí (250g, lze použít jakékoliv), 1 cibule (nadrobno), 1 velká mrkev (nahrubo nastrouhat), 2 malé plechovky rajčatového protlaku (celkem 230g), 1 červená paprika (na větší kostičky), 4 stroužky česneku (nadrobno), mletá sladká paprika, mletý černý pepř, sušená majoránka, sůl, krystal, pikantní zeleninová omáčka "Adžika" (vlastní výroba), 2 libovější klobásy (na půlkolečka), olej, voda.

  2. Fazole propláchneme, necháme namočené asi 4 hodinky a pak uvaříme doměkka a scedíme. Na pánvi zpěníme cibuli, přidáme mrkev a nakrájenou papriku a restujeme do poloměkka, pak přidáme mletou papriku, rajský protlak a cukr a zarestujeme. Poté vsypeme klobásy, česnek a fazole, přidáme zeleninovou omáčku, ochutíme majoránkou, solí a pepřem, podle potřeby maličko podlijeme a necháme lehce probublávat.

Líbil se vám recept? Sdílejte

Tiskněte