Falešná tatarka z jogurtu, vajec a kyselé okurky

Jídelní plán

Vynikající, rychlá a zdravá falešná tatarka jako příloha k jídlu. Recepty je moc dobrý a plný bílkovin. Vyzkoušejte:)

Falešná tatarka z jogurtu, vajec a kyselé okurky

Suroviny pro 4 osoby

Čeho Kolik
bílý jogurt řeckého typu 250 g
vejce slepičí střední, m 4 kusy
nakládané kyselé okurky 5 kusů
hořčice plnotučná 1 lžíce
petrželka, petrželová nať 1 snítka
cibule 0,5 kusu
pepř černý mletý 1 špetka
sůl 0,5 lžičky

Postup přípravy

  1. Vajíčka uvaříme, vychladíme a oloupeme. Nakrájíme na drobné kousky. Petrželku, okurku a cibuli nasekáme najemno. Všechny suroviny smícháme, dochutíme solí, pepřem a hořčicí. Uchováváme v lednici, můžeme nechat rozležet do dalšího dne - bude ještě lepší.

Makronutrienty

Čeho na 100 g na 1 porci

Alergeny

Přesné informace najdete ve složení konkrétních produktů