Dýňový slaný koláč
Sytý lowcarb koláč k obědu nebo i k snídani :) Děkujeme Mila Ondrusek za recept :)
- 50m
- 6 porcí
- středně obtížné
- Historické
- Lchf, low carb
- Obědy a večeře
- Pečení
- Recepty po babičce
- Snídaně
- Vaříme ze základu
- Vegetariánské recepty
Suroviny pro 6 osob
Čeho | Kolik |
---|---|
dýně | 600 g |
špenát, čerstvé listy | 125 g |
bílý sýr v nálevu, balkánský typ | 200 g |
sýr eidam 30% | 90 g |
vajíčka | 10 kusů |
smetana na vaření | 100 g |
cibule červená | 1 kus |
Postup přípravy
-
Nakrájíme dýni na kostky, upečeme na plechu v troubě. Rozšleháme vejce se smetanou, nalejeme do pekáčku, dáme dýni, špenát, sýr, balkánský sýr a nakonec poklademe nakrájenou cibulí. Upečeme při nižší teplotě.
Makronutrienty
Čeho | na 100 g | na 1 porci |
---|
Alergeny
- 3. Vejce a výrobky z nich
- 7. Mléko a výrobky z něj
Přesné informace najdete ve složení konkrétních produktů