DYNOVY SLANY KOLAC ( FRITATTA, QUICHE, NAKYP)

Oli

Báječné lowcarb jídlo v sezóně dýní! Děkujeme Mila Ondrusek za recept :)

DYNOVY SLANY KOLAC ( FRITATTA, QUICHE, NAKYP)

Suroviny pro 4 osoby

Čeho Kolik
dýně 800 g
olivový olej 1 lžíce
vajíčka 12 kusů
mléko polotučné 1,5% tuku 150 ml
cuketa 0,5 hrnku
tvaroh hrudkovitý 150 g
sůl 1 lžička
pepř černý mletý 2 špetky
dýňová semínka 1 lžíce
ořechy vlašské 1 hrst

Postup přípravy

  1. Nejdrive nakrajime dyni na kosticky, postrikame olejem a upeceme v troube. Pak smichame vejce s mlekem, dame tam dyni, hrasek nebo cuketu, sul a pepr. Nalejeme na pekacek 20 x 26 cm, poklademe kousky tvarohu. Nakonec posypeme orechy a seminky. Peceme tak na 150°C/40'

Makronutrienty

Čeho na 100 g na 1 porci

Alergeny

Přesné informace najdete ve složení konkrétních produktů