Dýňový cheesecake

Pavla Janovská, nutriční terapeut

Účastní se soutěže: Spolu u stolu

Dýňový  cheesecake

Postup přípravy

  1. Suroviny na korpus smíchat a pečeme asi 15 min/180°C.

  2. Dýňová náplň:

    -

    uvaříme dýni doměkka (800g), se šťávou z jednoho

    pomeranče a přidejte skořici. Voda by měla být už vyvařená

    nebo slijte. Poté rozmixujte společně s 230 g

    Riccoty

    , přidejte

    ještě pomerančovou šťávu z 1/2 pomeranče a šťávu z jednoho

    citrónu +

    vanilkovou nebo rumovou esenci nebo a

    skořici

    (přidala jsem opět 2 lžíce

    erythritolu

    ),

    následně je nutno

    perfektně směs vymíchat do hladka,

    nalejte

    na korpus,

    posypejte

    30g mletými

    ořechy a pečte ještě cca 40 minut.

    Nejlépe nechte ztuhnout do druhého dne.

Líbil se vám recept? Sdílejte

Tiskněte