Dýňovo rajčatové sugo

Použití do rajské omáčky, pod maso, na plněné papriky. Děkujeme Elišce Vinořince za recept:)

Dýňovo rajčatové sugo

Suroviny pro 8 osob

Čeho Kolik
rajčata 1 kg
cibule červená 1 kus
dýně Hokkaido 0,5 kusu
máslo přepuštěné, ghí 1 lžíce
vývar zeleninový domácí 300 ml

Postup přípravy

  1. 1 kg rajčat spařit, oloupat. Nakrájet 1 větší červenou cibuli, zpěnit a dát 1/2 menší hokaido dýně. Zlehka opéct, přidat rajčata, zalít vývarem a pomalu vařit dokud nezměkne dýně. Pak již jen stačí rozmixovat.

Makronutrienty

Čeho na 100 g na 1 porci

Alergeny

Přesné informace najdete ve složení konkrétních produktů