Dýňové zelí - LC

Dýňové zelí - LC

Už dlouho jsem to zelí z dýně chtela zkusit, je to low carb pecka!

Děkujeme Květě Borovičkové za úžasný recept :)

Postup přípravy

  1. Do hlubší pánve dejte rozpustit sádlo, přidejte na drobno nakrájený špek. Až se rozpustí a utvoří škvarečky vložte nadrobno nakrájenou cibuli, osmažte do růžova.

  2. Mezitím si nastrouhejte na hrubém struhadle neoloupanou vykuchanou dýni a přisypte ji k cibulce. Osolte, okmínujte a za občasného promícháni duste do měkka, ale ne do rozvaření. Na konec přidejte tak mezi tři prsty psylia, promíchejte a vypněte. Teď můžete přidat tak 50 ml smetany, neskutečně to zelí zjemní. Okyselíme dle vlastní chuti.

Líbil se vám recept? Sdílejte

Tiskněte