DÝŇOVÉ ŘEZY - LC

lowfit_zuzi

V tomto lowcarb dezertu se všechny chutě skvěle prolnuly a krásně se doplňují - dýňový korpus s kešu moukou je jemný, potřený výraznějším borůvkovým džemem a vše zakončuje jemný nadýchaný krém. Na více mých receptů mrkněte sem ➡️https://www.instagram.com/lowfit_zuzi/

DÝŇOVÉ ŘEZY - LC

Suroviny pro 10 osob

Čeho Kolik
dýňové pyré 250 g
vajíčka 4 kusy
mléko plnotučné 100 ml
máslo čerstvé 40 g
mouka z kešu ořechů 180 g
erythritol, sukrin 3 lžičky
kypřící prášek do pečiva bez fosfátů 1 lžička
smetana ke šlehání, šlehačka 2 kusy
tvaroh měkký tučný 1 kus
vanilkový lusk 0,5 kusu
erythritol, sukrin 2 lžičky
želatina 2 lžičky

Postup přípravy

  1. Dýňové pyré rozmixujeme s vejci, mlékem a rozpuštěným máslem a postupně přidáme zbylé sypké ingredience. Nakonec do těsta opatrně vmícháme sníh z bílků. Pečeme na 180° zhruba 30 - 35 minut.

  2. Po vychladnutí korpus pomažeme lowcarb borůvkovým džemem. Krém: vše spolu vyšleháme do nadýchaného krému a naneseme na vrstvu z džemu. ➡️ necháme do druhého dne v lednici a poté krájíme na řezy

Makronutrienty

Čeho na 100 g na 1 porci

Alergeny

Přesné informace najdete ve složení konkrétních produktů