DÝŇOVÉ NOKY - nízkosacharidové
Příloha k čemukoliv - opravdu využijete všestranně tyto skvělé lowcarb (LC) dýňové noky:).
- 45m
- 2 porce
- středně obtížné
Suroviny pro 2 osoby
Čeho | Kolik |
---|---|
dýně máslová | 0,5 kusu |
sůl | 1 lžička |
pepř černý mletý | 1 špetka |
olej z vlašských ořechů | 2 lžíce |
česnek stroužky | 2 kusy |
sýr parmazánového typu, strouhaný | 200 g |
mandlová mouka odtučněná | 15 g |
Postup přípravy
-
1/2 máslové dýně nakrájet na kostky, osolit a opepřit, prolít ořechovým olejem a 20 min. péct na 200°C.
-
Po vychladnutí dát do mixéru, přidat 2 stroužky česneku, cca 200g parmezánu a 1 rovnou lžíci mandlové ODTUČNĚNÉ mouky.
-
Směs nandat do zdobícího sáčku, na plech tvořit nějaké tvary a péct na 200°C do zlatava....
Makronutrienty
Čeho | na 100 g | na 1 porci |
---|
Alergeny
- 1. Obiloviny obsahující lepek
- 3. Vejce a výrobky z nich
- 6. Sójové boby (sója) a výrobky z nich
- 7. Mléko a výrobky z něj
- 8. Suché skořápkové plody, tj. mandle, lískové ořechy, ořechy
- 9. Celer a výrobky z něj
- 10. Hořčice a výrobky z ní
- 11. Sezamová semena (sezam) a výrobky z nich
Přesné informace najdete ve složení konkrétních produktů