DÝŇOVÉ NOKY - nízkosacharidové

Kristýna

Příloha k čemukoliv - opravdu využijete všestranně tyto skvělé lowcarb (LC) dýňové noky:).

DÝŇOVÉ NOKY - nízkosacharidové

Suroviny pro 2 osoby

Čeho Kolik
dýně máslová 0,5 kusu
sůl 1 lžička
pepř černý mletý 1 špetka
olej z vlašských ořechů 2 lžíce
česnek stroužky 2 kusy
sýr parmazánového typu, strouhaný 200 g
mandlová mouka odtučněná 15 g

Postup přípravy

  1. 1/2 máslové dýně nakrájet na kostky, osolit a opepřit, prolít ořechovým olejem a 20 min. péct na 200°C.

  2. Po vychladnutí dát do mixéru, přidat 2 stroužky česneku, cca 200g parmezánu a 1 rovnou lžíci mandlové ODTUČNĚNÉ mouky.

  3. Směs nandat do zdobícího sáčku, na plech tvořit nějaké tvary a péct na 200°C do zlatava....

Makronutrienty

Čeho na 100 g na 1 porci

Alergeny

Přesné informace najdete ve složení konkrétních produktů