Dýňová polévka z Hokkaido

Jana H

Jednoduchá polévka z dýně Hokkaido

Dýňová polévka z Hokkaido

Suroviny pro 8 osob

Čeho Kolik
máslo čerstvé 20 g
cibule 0,5 kusu
petržel kořenová 50 g
mrkev 70 g
celer 70 g
dýně Hokkaido 600 g
voda 2 litry
sůl 1 lžíce
tymián 0,5 lžičky
bobkový list celý sušený 2 kusy
pepř černý mletý 1 špetka

Postup přípravy

  1. Cibuli a kořenovou zeleninu osmažíme na másle, přidáme vodu, dýni, sůl a koření, vaříme do měkka. Rozmixujeme a případně dochutíme.

  2. Na talíři lze obohatit dýňovými semínky.

Makronutrienty

Čeho na 100 g na 1 porci

Alergeny

Přesné informace najdete ve složení konkrétních produktů