DUŠENÁ ZELENINA S RAJČATOVO-SEZAMOVOU OMÁČKOU

Vařím k běhu

Účastní se soutěže: V kuchyni s láskou

DUŠENÁ ZELENINA S RAJČATOVO-SEZAMOVOU OMÁČKOU

Je to rychlé, zdravé a barevné:)

Postup přípravy

  1. Půl hlávky květáku a půl hlávky brokolice rozlámeme na růžičky, dvě mrkve pokrájíme na plátky, Zeleninu osolíme bílou himalájskou solí, opepříme, zalijeme vodou a podusíme dokřupava.

  2. Mezitím na kousky pokrájíme velkou cibuli a na lžíci kokosového oleje ji osmahneme, přidáme 5 středních rajčat, hrnek vody a povaříme do změknutí rajčat. Poté zahustíme přidáním tří lžíce namletého bílého loupaného sezamu. Pokud je omáčka moc hustá, přidáme vodu.

Líbil se vám recept? Sdílejte

Tiskněte