Duroc steak, sýrová placka, hranolky z bílé ředkve a dip s medvědím česnekem

Lenny73

Další lowcarb recepty tu: @hrisny_lowcarb https://www.instagram.com/hrisny_lowcarb...

Duroc steak, sýrová placka, hranolky z bílé ředkve a dip s medvědím česnekem

Suroviny pro 2 osoby

Čeho Kolik
vepřové maso 200 g
máslo přepuštěné, ghí 1 lžička
sůl 2 špetky
pepř černý mletý 1 špetka
vajíčka 3 kusy
sýr eidam 45%, strouhaný 100 g
mandlová mouka 4 lžíce
kypřící prášek do pečiva bez fosfátů 1 špetka
kmín drcený 1 lžička
tymián sušený 0,2 lžičky
sůl 1 špetka
bílý jogurt 70 g
kořenicí směs medvědí směs 1 lžička

Postup přípravy

  1. Maso okořeníme a na másle zprudka opečeme ze všech stran dozlatova. Poté dáme do trouby vyhřáté na 170 stupňů na 8-10 minut. Vytáhneme a necháme chvíli odpočinout.

  2. Placka: Vše smícháme, nalijeme do nepřilnavé formy a pečeme na 180 stupňů dozlatova. Mezitím si připravíme dip smícháním surovin.

Makronutrienty

Čeho na 100 g na 1 porci

Alergeny

Přesné informace najdete ve složení konkrétních produktů