Domáci vývar z diviny

Healty Kiki

Účastní se soutěže: Grilovací sezóna

Domáci vývar z diviny 1 další fotka

Mám pre vás recept na poctivý domáci vývar, tentokrát z diviny, ktorý vás určite postaví na nohy.

Robila som ho na štýl hovädzieho vývaru a dopadol nad očakávania .

Postup přípravy

  1. Elektrickú rúru si predohrejeme na 220 stupňov. Zeleninu si očistíme a okrem cibule pokrájame na drobnejšie kúsky. Dáme ju spolu s mäsom do pekáča a pečieme pri teplote 220 stupňov 1 hodinu.

  2. Potom dáme všetko do hrnca na polievku, zalejeme vodou, pridáme korenie a čerstvé bylinky.

    Počkáme, kým voda zovre, potom stiahneme teplotu a polievku zohrievame cca 3-4 hodiny.

Líbil se vám recept? Sdílejte

Tiskněte