Domácí Sweet And sour omáčka s vepřovým masem a divokou rýží

AlenaK

Účastní se soutěže: Osvědčené kuchařské trumfy

Domácí Sweet And sour omáčka s vepřovým masem a divokou rýží

Postup přípravy

  1. Promíchat , nechat odležet a z prudká na pánvi osmahneme do Zlatova maso vyndat.

  2. Vsechnu zeleninu nakrajime na nudličky.

    Na oleji orestujeme cibulku s česnekem, postupně přidáváme zbylou zeleninu včetně ananasu, promícháme a orestujeme do měkka.

  3. Zvláště v misce smícháme kečup, balsamico, med a část stavy z ananasu a pridame k zeleninové směsi a společně chvíli povaříme, pridame maso a společně prohrejeme a dochutíme solí a pepřem, dle hustoty přidáváme zbytek ananasové stavy, co nám zbyla.

  4. Podáváme s rýží nebo skleněné nudle.

Líbil se vám recept? Sdílejte

Tiskněte