Domácí LC Cibulový chleba.

Food by Heart

RECEPT Na tento vyniakjící chlebík nás moc zaujal.Je velice rychlý a z výsledku jsme byli nadšeni!!! chleba chutná naprosto úžasně a kdo ho ochutnal ,nepoznal že je bez sacharidů a okamžitě škemral recept. určitě doporučujeme vyzkoušet!

Domácí LC Cibulový chleba.

Suroviny pro 14 osob

Čeho Kolik
slunečnicová semínka 2 lžíce
sezamové semínko tmavé 2 lžíce
kypřící prášek do pečiva bez fosfátů 5 g
psylium 3 lžíce
mandlová mouka 2 lžíce
cibule 2 kusy
vejce slepičí střední, m 4 kusy
sůl 0,5 lžičky
sýr eidam 30% 200 g

Postup přípravy

  1. Nejprve jsi na kokosovém oleji osmažíme 2 nakrájené cibule pěkně dozlatova.Nastrouháme si 200g tvrdého sýra,my použili 30% Eidam,přidáme 4 vejce,půl lžičky soli,jednu lžičku mletého kmínu,2 lžíce semínek(slunečnice,tykev,len,sezam,chia),1 lžičku prášku do pečiva bez fosfátů,3 polévkové lžíce psylia,2 polévkové lžíce mandlové mouky.

  2. Přidáme smaženou cibulku,a 2 polévkové lžíce nahrubo semletých semínek dle vaší volby.z hotové směsi uděláme rukama bochánek nebo dva ,navrchu nařežeme a můžeme posypat třeba parmazánem nebo semínky.pečeme v troube na 200°C 15minut ,potom troubu zmírníme na 150°C a dopečeme cca 30 min.dobu pečení je nutno přizpůsobit velikosti bochánků a vaší troubě! doufám že si pochutnáte jako my :-)

Makronutrienty

Čeho na 100 g na 1 porci

Alergeny

Přesné informace najdete ve složení konkrétních produktů