Domácí FlapJack s proteinem

By Katiie

Domácí FlapJack s proteinem

Suroviny pro 8 osob

Čeho Kolik
datle sušené 100 g
ovesné vločky jemné 3 hrnky
lískové oříšky 50 g
prášek proteinový, čokoláda 2 lžíce
čokoláda hořká, 80 - 90% 50 g
kokosový olej 1 lžíce

Postup přípravy

  1. Datle namoč do vody alespoň půl hodiny předem. Poté všechny ingredience (kromě čokolády) rozmixuj. Hotovou hmotu vytvaruj do obdélníčků a dej do lednice ztuhnout (tak na 30 minut).

  2. Poté polij čokoládou a dej opět ztuhnout tentokrát minimálně na 2 hodiny.

Makronutrienty

Čeho na 100 g na 1 porci

Alergeny

Přesné informace najdete ve složení konkrétních produktů