Domácí FlapJack s proteinem
- 1h
- 8 porcí
- jednoduché
- Mražení a chlazení
- Párty
- Rostlinný původ
- Svačiny a přesnídávky
- Vaříme ze základu
- Vegetariánské recepty
Suroviny pro 8 osob
Čeho | Kolik |
---|---|
datle sušené | 100 g |
ovesné vločky jemné | 3 hrnky |
lískové oříšky | 50 g |
prášek proteinový, čokoláda | 2 lžíce |
čokoláda hořká, 80 - 90% | 50 g |
kokosový olej | 1 lžíce |
Postup přípravy
-
Datle namoč do vody alespoň půl hodiny předem. Poté všechny ingredience (kromě čokolády) rozmixuj. Hotovou hmotu vytvaruj do obdélníčků a dej do lednice ztuhnout (tak na 30 minut).
-
Poté polij čokoládou a dej opět ztuhnout tentokrát minimálně na 2 hodiny.
Makronutrienty
Čeho | na 100 g | na 1 porci |
---|
Alergeny
- 1. Obiloviny obsahující lepek
- 6. Sójové boby (sója) a výrobky z nich
- 7. Mléko a výrobky z něj
- 8. Suché skořápkové plody, tj. mandle, lískové ořechy, ořechy
- 11. Sezamová semena (sezam) a výrobky z nich
Přesné informace najdete ve složení konkrétních produktů