Domácí čokoláda

Oli

Úžasná lowcarb dobrota! Tuto čokoládu dělám léta a je hodně variabilní, vždy ji upravím podle toho, komu je primárně určená, někdo rád více hořkou, někdo sladší. Děkujeme Táně Liškové za skvělý tip :)

Domácí čokoláda

Suroviny pro 20 osob

Čeho Kolik
čokoláda hořká, 70 - 85% 200 g
kakaový prášek, holandské kakao 2 lžíce
kokosový olej 1 lžíce
máslo z lískových ořechů 20 g
sůl himálajská jemná 1 lžička
brusinky sušené 1 hrst
ořechy lískové 20 g
kokos sušený, strouhaný 1 hrst

Postup přípravy

  1. Všechny suroviny smícháme a ve vodní lázni zahřejeme, dokud nezískáme tuhou lesklou hmotu. Necháme ztuhnout v lednici a následně krájíme na tvary dle vlastní chuti. Úžasná mlska, která doplní hořčík a opravdu zasytí. Nemusíte ji vynechávat, ani když hubnete 🙂

Makronutrienty

Čeho na 100 g na 1 porci

Alergeny

Přesné informace najdete ve složení konkrétních produktů