Domácí CHLEBA s pečenou paprikou!!

Food by Heart

Účastní se soutěže: Grilovací sezóna

Domácí CHLEBA s pečenou paprikou!!

Tomuto chlebu jak již název napovídá davají chuť pečené červené papriky.

Postup přípravy

  1. Dvě červené papriky rozkrojíme, zbavíme semínek a dáme je péct do trouby na gril pěkně do černa, aby šla slupka krásně odstranit.

    V míse smícháme 6 vajec a 400g tvarohu, které vyšlehámě do krému.

    Postupně přidáváme další ingredience a nakonec oloupané nakrájené papriky.

    Základ tohotu chlebu tvoří velké množství tvarohu a vajec, tak počítejte s tím, že tento chlebík je vláčný.

    Je ale chuťově velice zajímavý a dá se jíst jen tak samotný:-)

    Pečeme ve formě při 150°C cca 60-70 minut, pak vyndáme z formy a dopečeme

    dokřupava.(cca10-15 minut)

Líbil se vám recept? Sdílejte

Tiskněte