Ďábelské kuře s medem

Marcela Šlehofrová - Vaříme bez tuku

Účastní se soutěže: V kuchyni s láskou

Ďábelské kuře s medem

Postup přípravy

  1. Maso nakrájíme na kousky, vložíme do misky, přidáme sůl, pepř chilli, kurkumu a škrob. Důkladně promícháme a necháme cca 0,5 hodiny odležet.

  2. Na rozpálené nepřilnavé pánvi rychle zprudka na sucho opečeme maso, přidáme na drobno nakrájenou cibuli a na větší kousky nakrájenou papriku. Společně restujeme asi 5 minut.

  3. Přidáme med a zalijeme vývarem. Necháme přejít varem.

    Servírujeme s rýží.

  4. Tip

    Kdo má rád hodně pálivé, může použít pálivou papriku.

Líbil se vám recept? Sdílejte

Tiskněte