Cvikľovo tvarohový koláč s rebarboru - LC

MIMA

Výborný nízkosacharidový dezert, nakyslý rebarborou a jemný tvarohem...

Cvikľovo tvarohový koláč s rebarboru - LC

Suroviny pro 8 osob

Čeho Kolik
červená řepa, předvařená 300 g
vajíčka 2 kusy
kakaový prášek, holandské kakao 1 lžíce
mandlová mouka 50 g
mouka kokosová 50 g
rebarbora 150 g
voda 50 ml
erythritol, sukrin 4 lžičky
tvaroh měkký tučný 250 g
čokoláda hořká, 80 - 90% 30 g
kokosový olej 1 lžíce

Postup přípravy

  1. Korpus : 4 menšie uvarenè cvikľe si postrúham najemno a vymiešam s 2 celými vajíčkami, potom už len primiešam 1 pl kakaa, 50g kokosovej a 50 g mandľovej mùky. Malú formu si vymastím kokosovým olejom, rozložím cesto a pečiem pri 180 ° cca 15-20 minùt.

  2. 5 ks čerstvej rebarbory si očistìm a s 50 ml vody pomaly rozvarím na hustù konzistenciu (môžete pridať aj 3pl erytritu) 250 g krémového tvarohu rozmiešam s horkou čoko (rozpustím 5 toboliek s troškou kokos. oleja)

  3. Na upečený vychladnutý korpus natriem rebarboru a tvarohovù plnku, dozdobím s ovocím a nechám v chladničke dobre vychladiť. Dobrú chuť

Makronutrienty

Čeho na 100 g na 1 porci

Alergeny

Přesné informace najdete ve složení konkrétních produktů