Cuketové nudle s kuřecím masem, sušenými rajčaty a mascarpone

Kateřina Gallinová

Cuketové nudle s kuřecím masem, sušenými rajčaty a mascarpone

Rychlý a sytivý zimní recept.

Postup přípravy

  1. Na oleji z rajčat orestujte kuřecí prsa nakrájená na kostky. Poté přidejte listy baby špenátu (nebo nahrubo pokrájených listů mangoldu bez řapíků) a nasekaný česnek a krátce orestujte. Přidejte pokrájená okapaná sušená rajčata. Vše ochuťte solí, pepřem, paprikou, sušenou bazalkou, oreganem a česnekem. Na závěr vmíchejte mascarpone a přibližně 1/2 hrnku vodu, aby vznikla hustá krémová omáčka. Krátce poduste.

  2. Mezitím prudce orestujte na oleji ze sušených rajčat cuketové nudle, aby už nebyly syrové, ale stále ještě zůstly dostatečně pevné. Poté je podávejte s kuřecím masem s omáčkou a najemno nastrouhaným parmezánem.

Líbil se vám recept? Sdílejte

Tiskněte