Cudle s vepřovým masem a omáčkou z černého pepře - LC

Low_carb_s_andie

Účastní se soutěže: V kuchyni s láskou

Cudle s vepřovým masem a omáčkou z černého pepře - LC

Samé dobré suroviny, výsledkem je skvělý nízkosacharidový (low carb) oběd/večeře.

Původně jsem chtěla batáty, ale neměli a když mi posledně ta cuketa zachutnala, tak jsem po ní čapla i dnes:)

Postup přípravy

  1. Maso si nakrájíme na plátky, osolíme, opepříme a orestujeme na ghí. Díme stranou a necháme na pánvi dojít.

  2. V menším hrnci si rozpustíme máslo, přidáme celý pepř (nejlepší je zelený, ale ten taky neměli ), necháme pár sekund probublat. Přidáme smetanu na šlehání, sůl, trošku libečku, stroužek česneku a lžičku hořčice. Za stálého míchání pár minut vaříme. Ke konci jsem přidala 10g Eidamu, aby to dozahustil .

  3. Cuketu naškrábeme na nudličky, osolíme a dáme na pánev na rozpuštěné máslo. Cca 1-2 minutky nadzvedáváme vidličkama a je hotovo.

Líbil se vám recept? Sdílejte

Tiskněte