Cudle s ricottou a slaninou
- 20m
- 1 porce
- jednoduché
Suroviny pro 1 osobu
Čeho | Kolik |
---|---|
cuketa | 1 kus |
cibule | 1 kus |
ricotta, syrovátkový sýr | 100 g |
parmezán | 15 g |
hrášek mražený | 20 g |
máslo přepuštěné, ghí | 5 g |
šunka, (kvalitní výběrová nebo nejvyšší jakosti) | 100 g |
slanina anglická | 25 g |
Postup přípravy
-
Na ghí nechte zesklovatět nadrobno nakrájenou cibuli, na ní osmahněte na proužky nakrájenou slaninu a šunku. Pak přidejte cudle a hrášek a prohřejte. Nakonec stáhněte z plotýnky a vmíchejte ricottu. Posypte parmezánem a podávejte.
Makronutrienty
Čeho | na 100 g | na 1 porci |
---|
Alergeny
- 1. Obiloviny obsahující lepek
- 3. Vejce a výrobky z nich
- 7. Mléko a výrobky z něj
- 9. Celer a výrobky z něj
- 12. Oxid siřičitý a siřičitany (ve vyšších koncentracích)
Přesné informace najdete ve složení konkrétních produktů